fredag, marts 29, 2024

Bornholm|Camping|Aktiv ferie for hele familien|Campingpladsen hvor du slapper af

En lille og rolig plads. God til familier der ønsker nærvær og sammenvær. Centralt placeret til alle ferieoplevelserne på Bornholm

På Cykel

At cykle rundt på Bornholm kan være rigtig surt når det bare øser ned i stride strømme. Men er det bare en let regn, opdager du de skønneste dufte og i det øjeblik solen igen bryder frem, synger fuglene og så er det jo alligevel blevet en dejlig cykeldag.

Vi mener at campingpladsen er et rigtig godt udgangspunkt for cykelturen. Se du på et kort over Bornholm finder du campingpladsen i det flade landskab og lidt ligesom midt på øen. Det giver bedre mulighed for en god planlægning og du får også nye oplevelser med på vejen hjem, da du har mulighed for at cykle flere veje.
Ved at bo centralt, har du langt bedre mulighed for at vælge om cykelturen skal gå til det bakkede eller til det lidt fladere landskab.

Hos os finder du de bedste betingelser for cyklister. Vi har blandt andet vaskemaskine, tørretumbler, tørreskab, cykelværktøj, køkken med gryder og pander, mulighed for at spise inde og ude, udlejning af grill, en campingbiks fyldt med daglige fornødenheder, information samt forslag til oplevelser og ture samt udlejning af cykler med og uden el.

At være på cykelferie med eget telt og børn kan være overraskende hårdt. Et godt råd fra vores cykelferie gæster er “at bo flere nætter det samme sted samt starte ferien i det flade landskab”.